POPKOOR NOISY VOICES

Popkoor Noisy Voices, een van de vele popkoren en toch vinden wij onszelf het allerleukste popkoor in Amsterdam. 

Onze eigenheid zit vooral in ons eigen geluid, waarmee wij ons onderscheiden. Wij zijn trots op deze eigen klank. Wij houden allemaal van zingen in een koor, dat klinkt gek maar dat is voor ons heel belangrijk het gaat bij ons vooral om sámen zingen. Steeds een beetje beter worden en samen een steeds mooiere klank krijgen. We houden van eigentijdse popmuziek. Ons repertoire vernieuwen wij steeds, hiermee hebben we steeds een uitdaging. 

Wat ons behoorlijk uniek maakt, is dat wij vijf-stemmig zingen.  

Regelmatig treden wij op tijdens korenfestivals of op andere evenementen, wij zingen dan altijd uit het hoofd en worden begeleid door een 3-tal muzikanten. Om onze optredens ook aantrekkelijk te maken om naar te kijken, omdat de achtersten ook eens voor moeten staan en omdat het bij een popkoor hoort, maken we onze optredens met verplaatsingen en bewegingen levendiger. 

Wij nodigen je van harte uit om op de website te luisteren naar de nummers die wij in Corona-tijd hebben ingestudeerd. Nog zo’n kenmerk van ons koor, we laten ons niet uit het veld slaan en willen altijd blijven zingen, wat er ook gebeurt. 

Kom een keertje langs om mee te luisteren of mee te doen. Laat ons weten dat je komt via de contactpagina. We plannen in overleg met jou een datum en we leggen alvast bladmuziek voor je klaar. Geef het een kans, kom minstens 2x keer zodat je ons een beetje leert kennen en zodat wij jou ook een beetje kunnen leren kennen. We verheugen ons erop je binnenkort te kunnen begroeten!

We repeteren op donderdagavond van 20:00-22.00 uur in het Calvijncollege in Amsterdam Nieuw West. Vind je het leuk om een keer mee te repeteren, vul dan het contactformulier in. 

Tot snel!!!